TOP

CAS el concello de Ponte Caldelas i COEMPO soretgen una feina


"Esta Navidad te regalamos un futuro" així és com s'anunciava el sorteig d'aquest lloc de treball en un centre comercial de Ponte Caldelas (Pontevedra, Galícia). Una inicitativa de l'Associació de Comerciants i Empresaris (COEMPO) d'aquest municipi amb la col·laboració del mateix concello o ajuntament: lamentable! Ja havíem parlat d'una cosa semblant que va passar en un centre comercial de Canàries. Però analitzem aquesta promoció (perquè està clar que no és altra cosa que una desafortunada campanya publicitària nadalenca) quin tipus de contracte es sorteja? Auxiliar d'administratiu /va a mitja jornada per 493,34€ al mes durant 6 mesos, vaja... que no és cap ganga.

Això sí, segons l'associació de comerciants "això és el que la gent necessita". Exacte, la gent necessita feina, concretament una feina amb contracte escombraries a què es pot accedir només gastant 8 € a un d'aquests comerços. Una lectura simplista i oportunista de la realitat si realment creuen que quedaran com els grans defensors dels aturats d'aquest país. A més cal matisar que tot i que el contracte és només per 6 mesos, si el "guanyador/a" del sorteig ja té feina o rebutja el "premi" es pot canviar per 3.000 € que s'hauran gastar en els comerços.

Per sort, el partit polític Pirates de Galícia ja ha denunciat els fets perquè s'anul·li aquest sorteig. Però el col·lectiu d'administratius/ves ja ha quedat tocat i infravalorat per aquestes miserables aventureres del màrqueting que amb grans pretensions i poques llums només aconsegueixen menysprear una feina que molts han hagut de guanyar-se no precisament comprant butlletes d'una rifa.

Encara podeu consultar els detalls d'aquesta campanya a la web del Concello

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada