TOP

CAS Carlos Puech ABM ofereix feina a canvi de res #gratisnotrabajo

 

Recentment ens han alertat d'una altra "oferta de feina" que en realitat només ofereix feina i no sou, la trobem al portal Primer Empleo i es tracta de l'empresa Carlos Puech Audiovisual Business Management, el senyor Carlos Puech posa bastants requisits a canvi de res:

1. / Persones honestes, compromeses i proactives. 
2. / Interès per la indústria cultural en general i audiovisual en particular. 
3. / Amb capacitat de gestió. 
4. / Que contribueixin de manera directa o indirecta a donar contingut i a aconseguir clients en cadascuna de les línies d'activitat. 
5. / Que assumeixin les responsabilitats derivades de les seves funcions específiques. 
6. / Que puguin dedicar x hores / mes a lliure elecció i distribució flexible al desenvolupament del projecte 
7. / Idiomes imprescindible: espanyol i anglès nivell domini. 
8. / Idiomes desitjables: alemany o francès o italià o rus.

 
Però com podem llegir a l' "oferta" l'estat actual del projecte és "de moment NO tenim ingressos recurrents ... raó per la qual el projecte no està en condicions de compensar econòmicament a cap dels seus integrants". Quina casualitat, busquen unes ànimes caritatives que els dinamitzin les xarxes socials, que els faci d' ambaixador, que els generi contactes. Sí senyor, així es treballa sr. Puech.

 
A més si t'inscrius en l'oferta t'envien el següent mail:
  
"Si tras su lectura sosegada, entendiendo el estado actual del proyecto, quieres formar parte de él, por favor envíanos relleno el siguiente cuestionario.

1.- ¿Por qué has contestado al anuncio?  2.- ¿Que has entendido del proyecto, su estado actual de desarrollo y su modus operandi?
3.- ¿Que has entendido que estamos buscando? 4.- ¿Qué funciones te gustaría desempeñar? 5.- ¿Qué podrías aportar al proyecto? ¿Cuántas horas/mes?
6.- ¿Dispones actualmente de fuente/s de ingresos para tu día a día corto/medio plazo?

A su recepción, el siguiente paso sería mantener una primera toma de contacto, video call vía skype, con el director del proyecto, Carlos Puech.

Gracias por tu atención."

Vaja, per demanar que no quedi ... Des d'aquí només podem dir-los que #gratisnotrabajo. I si volen dinamització a les xarxes socials, començarem nosaltres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada