TOP

CAS Weclic (febrer 2012)

Oferta de "feina" de Weclic

Si ahir parlàvem de Novodistribuciones com a exemple de proposta vergonyosa per pagar 0,75 € per 800 caràcters, avui mateix ens trobem amb un altre cas en què ja no paguen ni un cèntim. Weclic és una nova xarxa social i ofereix, directament, feia NO remunerada durant 3 mesos de Community Manager. A canvi de què? De promocionar la seva xarxa social i conèixer gent. En fi, lamentable. ¿Quin serà el pròxim pas? ¿Pagar per treballar? Em pregunto si existirà algun tipus de contracte ... Vaja, que anem de mal en pitjor.

Una vegada més Azahara Cano ho ha denunciat via Twitter, esperem d'aquesta manera que aquest tipus de pràctiques surtin a la llum i les empreses tinguin la promoció que es mereixen, a l'altura de les seves ofertes de feina.

1 comentaris:

  1. Àgata

    Enhorabona per la iniciativa, cada dia hi ha més riscos buscant feina i amb aixo de l'atur molts aprofiten per fer llenya de l'arbre caigut. Després diuen que no hi ha diners però en realitat son els de sempre que ho acaparen tot i nosaltres a pringar com uns idiotes...

Publica un comentari a l'entrada