TOP

CAS Novodistribuciones #gratisnotrabajo (desembre 2011)

Oferta de "feina" de Novodistribuciones
Sembla que els periodistes i les feines relacionades amb Internet tenen totes les de perdre, són els que sempre reben les pitjors ofertes, el pitjor tracte, els més mal pagats. Això és el que li va passar el mes passat a la periodista Azahara Cano (igual que a molts altres periodistes els haurà passat al llarg de la seva carrera). Va rebre una oferta de Novodistribuciones en què prometien pagar-li 0,75€ per cada article de 800 caràcters com a mínim en què es parlés favorablement dels seus productes. ¿Oferta de feina? Vaja, jo més aviat li diria vergonya de feina. Ridícul, una burla a tot el sector.

El que diferencia aquest cas d'altres que puguin haver passat és que ella el va denunciar públicament via LinkedIN -i des d'aquest humil blog reconeixem la seva valentia per la denúncia- provocant un enrenou a la xarxa de considerable envergadura. La notícia va començar a difondre’s per les xarxes socials, alguns mitjans se’n van fer ressò, va rebre el suport d'altres periodistes i de l'Associació de Premsa de Madrid, fins arribar a ser TT a Twitter durant un cap de setmana amb el hashtag #gratisnotrabajo.

Denúncia a LinkedIN
Poc més cal dir sobre el cas, aquí a sota adjuntem alguns enllaços d'interès sobre el que ha passat i animem a tothom que es trobi amb casos abusius d'aquest tipus a que els denunciï sense por.


Article del Redactor Freelance

Notícia de la Asociación de Prensa de Madrid

Notícia 20minutos

Notícia El Mundo

Denúncia i altres comentaris a LinkedIN

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada